Wat

Q et I (Online) Media Specialist

Q et I verzorgt voor verschillende van haar klanten Media campagnes waarbij de nadruk op online ligt. Verder zetten we AdWords campagnes op en optimaliseren en beheren we deze campagnes.  Ook bedenken we marketing acties en coördineren we deze.

Maar Q et I doet meer. We verzorgen diverse cursussen en trainingen voor bedrijven op het gebied van Google Analytics en AdWords en Excel.

Voor het onderhoud van (WordPress) websites ben je bij Q et I ook van harte welkom!

SEO en SEA

De bekendste en meest populaire zoekmachine van Nederland op dit moment is Google. Ieder bedrijf wil daarom ook op een prominente positie staan in de Google rankings. Q et I kan de vindbaarheid van jouw bedrijf, product of dienst verzorgen middels Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)

SEO is de organische (onbetaalde) ranking in Google en SEA de advertentieruimte boven en onder de natuurlijke Google zoekresultaten.

Wil je ook op de juiste zoekwoorden gevonden worden in Google? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

(Online) marketing en mediaplanning

Maar Q et I is meer dan alleen een SEO en SEA bureau. Ook voor marketing en mediaplanning opdrachten zijn wij beschikbaar. Dit kan zowel op interim basis of als opdracht. Kijk hier voor de werkervaring van Erik Nühn.

RTB (Real Time Bidding)

Er bestaan in principe drie verschillende niveaus op internet om te adverteren; Run of Site, Run of Channel en Run of Netwerk niveau. Wanneer er geadverteerd wordt op één bepaalde titel, bevindt de adverteerder zich op site niveau (ROS). Een stap breder is de inzet op channel niveau (ROC). Hierbij worden verschillende websites ingezet die grote overeenkomsten qua onderwerp of doelgroep vertonen. De derde mogelijkheid is nog een niveau breder en wordt Run of Netwerk (RON) genoemd. Op dit niveau wordt geadverteerd op een groot scala aan websites. Bij RON adverteren maken we gebruik van Real Time Bidding (RTB). Je banner wordt dan niet op een specifieke site getoond maar aan de hand van verschillende targeting mogelijkheden wordt de banner op een willekeurige site getoond aan de bezoekers die voldoen aan een vooraf ingestelde profiel. Hierbij maken we gebruik van het DSP van Adform. Dankzij RTB is het ook voor kleine bedrijven met een beperkt afzetgebied haalbaar om een online campagne in te zetten. Wil je hier meer over weten neem dan contact op.

Trainingen en cursussen

Q et I verzorgt ook Incompany trainingen op het gebied van Google Analytics en Google AdWords. In een dagdeel leer ik je de kneepjes van  Google Analytics en Google AdWords. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave en de inhoud van de cursussen.

Ook geven wij Excel cursussen op maat. Al naar gelang de behoefte en de kennis van Excel binnen je bedrijf geven wij op maat gesneden cursussen Excel voor zowel beginners als gevorderden.

Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op!